Ateliere in scoli

Arte Altfel_Green9

Atelier de creatie cu flori presate (30 -60 min.)
Copiii vor invata tehnicile de baza in arta florilor presate, creand cu propriile maini un semn de carte sau o felicitare
pe o tema data (de sezon) sau la libera alegere cu ajutorul florilor si frunzelor puse la dispozitie.

Cost: semn de carte – 20 lei/pers., felicitare – 30 lei/pers. Grup de min. 10 – max. 25 copii. Toate materialele si instrumentele necesare, precum si indrumarea sunt asigurate.

Atelier de colectare si presare a plantelor (aprox.60 min.)
Copiii vor invata cum sa colecteze diferite plante in vederea presarii, apoi vor afla cateva dintre tehnicile de presare si sfaturi pentru a obtine plante frumos presate.
Pentru aceasta activitate vor aduce la scoala o carte groasa si 4-5 coli de hartie folosita (ciorne, maculatura). In functie de anotimp, atelierul se poate desfasura in interior sau in aer liber.

Cost: 10 lei/pers.
Pentru ca experienta copiilor cu aceasta arta sa fie completa, recomand realizarea acestui atelier doar impreuna si anterior celui de creatie. Realizarea doar a activitatii de colectare si presare nu este suficient de atractiva si ii lipseste pe copii (si pe parinti) tocmai de satisfactia finalitatii, a lucrului facut de mana lor.

Pachet 1: Atelier colectare + Atelier creatie (semn de carte): 25 lei/pers.

Pachet 2: Atelier colectare + Atelier creatie (felicitare): 35 lei/pers.

DSC01728_m

Scoala150Altfel12

Arte Altfel_Green6

Pentru informatii suplimentare si programari suna la 0745 698 041 si/sau trimite un email pe adresa adelatalpes@floripresate.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *