Petreceri creative

AniversareTeona2

Fie ca este vorba de petrecerea celor mici (7-12 ani), o aniversare in familie sau o petrecere intre prieteni, evenimentul tau va avea un plus de farmec prin implicarea invitatilor intr-o activitate creativa si antrenanta cu flori presate.

Ai nevoie de minim 5 persoane si maxim 25 pentru o petrecere cu flori presate. O poti organiza fie la tine acasa, fie la Ceainaria Bernschutz&Co Gradina Icoanei (grup de max.8 persoane), fie in alt loc public preferat.

Meditatia samurailor5

Poti alege intre mai multe variante de suport: semn de carte, felicitare, tablou si mai multe tipuri de kituri vegetale: kit de baza (potpuriu), mandala, aranjament floral, armonii autumnale (frunze) etc. In functie de varianta aleasa si de ritmul de lucru, sesiunea creativa poate dura intre 50 si 120 de minute (cu pauza).

AniversareTeona1

Preturile variaza intre 20lei si 70lei de persoana. Variatia este data de marimea si complexitatea lucrarilor realizate, de numarul de participanti si de transportul impus de locatie.

Atelier Oshibana4

Fie ca veti alege sa daruiti sarbatoritului rezultatul creatiei voastre, fie ca il veti pastra, evenimentul acompaniat de flori presate va fi cu siguranta unul memorabil.

Trimite un email pe adresa adelatalpes@floripresate.ro cu solicitarea ta si in cel mai scurt timp te voi contacta pentru a-ti comunica disponibilitatea datei si oferta personalizata.

Pentru mai multe detalii ma poti suna la 0745 698 041 si/sau trimite un email pe adresa de mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.