Atelier de cadouri personalizate

Se apropie ziua de nastere sau ziua numelui unei persoane dragi si vrei sa-i oferi un dar mai special decat in alti ani?

Vrei sa multumesti cuiva sau sa-ti arati recunostinta, sa transmiti urarile tale de bine intr-un mod original?

Vrei sa-ti manifesti iubirea cu un plus de sensibilitate?

Vrei sa-ti faci tie insati (insuti) un cadou deosebit?

Vrei sa pui in valoare plantele presate de tine mai demult si care au o semnificatie speciala?

Daca da, atunci vino la Atelierul de cadouri cu flori presate si te voi ajuta sa creezi cu propriile maini un cadou din flori presate potrivit persoanei pe care vrei sa o surprinzi. Daca nu doresti sa te implici direct, poti lasa in mainile mele procesul creativ.

Poti alege dintre urmatoarele variante:

  1. Tablou: de ex. nume din flori, aranjament floral, mandala, floarea preferata etc. Imaginea realizata poate fi inramata pe loc cu una dintre ramele disponibile (15-25 lei) sau se poate inrama profesional ulterior (aprox. 35 lei). Dimensiuni tablou fara rama: 13×18 cm sau 13×13 cm. De asemenea, poti veni cu rama ta.

Viorica

2. Felicitare simpla sau cu passepartout oval, cu plic asortat.

Sofi_S2_3

3. Obiecte ornamentale diverse din carton, lemn, sticla, ceramica, piatra decorate cu flori presate. Obiectul trebuie comandat in prealabil sau poate fi adus de tine.

Costul atelierului este de 45 lei/ora, la care se adauga dupa caz, costul ramei al obiectului ornamental sau al plantelor (daca nu le aduci pe ale tale). Durata atelierului poate fi intre 1-3 ore, in functie de complexitatea lucrarii.

Atelierul se desfasoara in Ceainaria Bernschutz&Co Gradina Icoanei, str. Eremia Grigorescu, nr.5, la data/ora stabilite de comun acord.

Pentru programari si oferta personalizata trimite un email pe adelatalpes@floripresate.ro.