Contact

4 Comments on “Contact”

  1. Bună ziua! Felicitări pentru arta pe care o faceți. Vreau să încep cu elevii mei să practicăm acest tip de activitate, dar mai am unele nelămuriri. Ce fel de lipici folosesc?
    Cu deosebită considerație, prof. E. Jianu

    • Buna ziua, va multumesc pentru apreciere si va felicit pentru intentia de a impartasi elevilor aceasta frumoasa arta. Pentru a lipi plantele pe carton se foloseste lipici lichid transparent pe baza de apa, fara solvent (acid free). Orice lipici de papetarie care indeplineste aceste conditii este bun. Ca marca, mie mi-a placut cel mai mult Kores, dar nu am mai gasit in magazine, doar online. Daca nu ati facut-o pana acum, va incurajez sa descarcati de pe site Ghidul incepatorului in arta florilor presate, unde veti gasi multe sfaturi utile. Toate cele bune!

  2. Buna, am descoperit tot din intamplare , se pare ca pauza de lucru tot in fata calculatorului aduce lucruri bune in vietile noastre,TEHNICA OSHIBANA. Am fost placut impresionata de toate minunatiile pe care le faceti. In aceasta primavara ,ca niciodata mi-am umplut cartile din biblioteca cu flori puse la presat,fara nici un gand ca le voi putea folosi intr-un mod atat de frumos.
    Dar in afara de deosebitul meu interes de a invata acesta tehnica as dori sa discut personal, daca este posibil cu cineva din zona Transilvaniei pentru un atelier cu copiii, pe care dorim sa il organizam .Va multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.