Atelier de mandale si meditatie

Mandale din flori presate – revelatia sinelui prin arta verde si meditatie

‘Privind frumusetea unei flori, oamenii pot avea momente – oricat de efemere – de constientizare a frumosului ca parte esentiala a fiintei lor cele mai launtrice, a adevaratei lor naturi.(…) Atunci cand contemplati cu atentie vie o floare, fara ca in acel moment sa o denumiti in minte, ea devine o fereastra catre lumea fara forme.’ Eckhart Tolle

Banner-mandale-FB_15iulie

Te invit in premiera la un atelier de dezvoltare personala prin arta marca GreenArts cu totul special, care imbina exprimarea artistica cu materiale naturale si meditatia. Cele doua arte care iti vor facilita calatoria catre tine insuti (insati) sunt arta realizarii mandalelor si arta verde a florilor presate (oshibana).

Mandalele sunt o forma de arta care utilizeaza simultan ambele parti ale creierului. Designul numeric, geometric, logic provenit din creierul stang se imbina cu energiile intuitive, subliminale ale creierului drept, conectand mintea cu inima, reunind  dualitatea sufletului intr-un singur punct. Acesta este punctul din care se spune ca trezirea spirituala este posibila.

Mandalele din materiale naturale sunt diferite de mandalele desenate, pictate sau realizate pe calculator, prin faptul ca inglobeaza forta vitala a formelor organice ale naturii. Conectarea cu energia vegetala prezenta in flori si frunze presate, seminte, acuarele vegetale etc reprezinta un act terapeutic in sine, care se adauga procesului obisnuit de realizare a mandalei.

Aceste mandale ne permit sa ne deschidem spiritual, sa ne recuperam sinele autentic, putand fi un instrument de vindecare emotionala, de armonizare energetica, tocmai prin rezonanta cu fiinta noastra a materialului natural folosit, prin vindecarea separarii de Natura, locul de care Omul s-a instrainat.

Ce vei face la atelier:

 • Vei realiza sub indrumarea mea o mandala din flori si frunze naturale presate sub forma unui tablou sau felicitare, la alegere
 • Vei invata tehnici de meditatie pentru relaxare si armonizare

Ce castigi participand la atelier:

 • Te relaxezi
 • Descoperi la tine lucruri si stari noi de care nu erai constient(a)
 • Obtii claritate in ganduri si emotii
 • Inveti o noua modalitate de exprimare artistica, care poate deveni un nou hobby
 • Iti cresti increderea si stima de sine
 • Iti exprimi creativitatea
 • Iti exersezi rabdarea si indemanarea
 • Inveti sa pretuiesti natura si sa fii in armonie cu ea
 • Iti faci tie sau celor dragi un cadou inedit si personalizat
 • Faci o fapta buna! (min. 10% din veniturile obtinute in urma atelierului sunt folosite in beneficiul copiilor internati in spital cu boli grave si al altor persoane aflate in situatii dificile. Detalii pe http://www.greenarts.ro/category/ateliere-umanitare/)
 • Cunosti oameni noi, cu preocupari asemanatoare cu ale tale.

Invitat special Alexandru Preda, consilier dezvoltare personala si autor al cartii ‘Bine ai venit!‘. Prin cateva tehnici de meditatie, Alexandru te va ajuta sa te relaxezi si sa fii in starea potrivita pentru a intra mai usor in rezonanta cu plantele si a te descoperi prin actul creativ. Mai multe informatii despre Alexandru poti afla pe site-ul sau: www.alexandru-preda.ro

Intrucat locurile disponibile sunt limitate la 12, participarea la atelier se face doar pe baza de rezervare la tel. 0744 651 661.

Daca ai facut rezervare si nu mai poti veni, te rugam sa anunti cu 24 de ore inainte, pentru a putea da sansa altcuiva sa participe.

Nota:

– Tabloul nu are prevazuta rama. Inramarea o vei putea face ulterior la un centru specializat, alegand rama si passepartout potrivite cu cromatica mandalei.

Data si locatia urmatorului atelier de mandale vor fi comunicate.

Imagini de la prima editie din 15 iulie:

 

4 Comments on “Atelier de mandale si meditatie”

 1. Asta chiar este genial! Fascinată de ideea crucii, în acest mod poate căpăta forme nebănuite! 😘 Multumesc pentru inspiratie!

 2. As dori sa particip dar e prea mare distanta de Bucuresti.
  Lucrand cu flori presate, da, ma simt alt om, simt efectul terapeutic asupra organismului.
  Mereu ii voi multumi Adelei Talpes pentru informatiile oferite, sustinere si aprecieri.

  Succes in activitate!

  • Multumesc Ileana, cu siguranta voi ajunge intr-o zi si in Ardeal. Inspiratie terapeutica!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.