Ateliere oshibana la Cluj

Toamna aceasta se numara atelierele de creatie oshibana (arta florilor presate) in Ardeal si au iesit trei la numar, in trei zile si in trei locatii diferite, toate in Cluj Napoca.

Primul dintre ele se va desfasura sambata pe 17 septembrie, orele 16:00 – 18:00 in Ceainaria cu specific japonez Sakura, fiind dedicat iubitorilor culturii japoneze de toate varstele. Este un atelier special, prilejuit de implinirea a sase ani de la infiintarea ceainariei si face parte dintr-un ansamblu de evenimente cu specific japonez dedicate acestei aniversari.

Imediat dupa Ceremonia florilor presate – oshibana va urma Ceremonia ceaiului, asa incat te poti pregati pentru o adevarata seara japoneza.

atelier_sakura_cluj2016

Detalii pe pagina evenimentului, AICI.

Cel de-al doilea se va desfasura duminica pe 18 septembrie, orele 14:00 – 16:00, in cea mai indragita (asa am auzit :)) ceainarie din Cluj, Samsara Teahouse. In cadrul atelierului vei experimenta o meditatie activa inedita, prin realizarea unei mandale din flori si frunze naturale presate sub forma unui tablou sau felicitare, la alegere. Atelierul se adreseaza celor preocupati de dezvoltarea lor personala, meditatie, natura, exprimare de sine prin creatie artistica si relaxare.

mandale_samsara_cluj2016
Detalii pe pagina evenimentului, AICI.

Cel de-al treilea atelier este dedicat copiilor cu varsta cuprinsa intre 6 si 106 ani si se va desfasura marti, 20 septembrie, orele 18:00 – 19:30 in Libraria Carturesti din Iulius Mall. Participantii vor vedea ca au puterea de a da florilor si frunzelor o noua viata, in ciuda toamnei care a venit. Timp de o ora si jumatate, ei isi vor exersa rabdarea si indemanarea, creand cu ajutorul plantelor presate, felicitari cu amprenta personala pe care le vor putea darui celor dragi.

oshibana_carturesti_cluj2016

Detalii pe pagina evenimentului, AICI.

Pentru ca locurile sunt limitate in toate cele trei locatii, participarea se face doar pe baza de rezervare la telefon: 0721845599 (Adela) sau pe email: adelatalpes@floripresate.ro. Daca nu poti accesa paginile de pe internet ale evenimentelor, solicita informatii suplimentare la aceleasi date de contact.

Te astept cu drag!