Atelier cu flori presate special de Craciun

Creaza-ti singur(a) felicitarile de Craciun si fa o fapta buna!

Atelier de iarna

Intr-o lume grabita, amortita si rupta de natura, florile si frunzele presate au puterea sa ne relaxeze, sa ne insufleteasca, sa ne bucure fiinta. Ne pot ajuta sa depasim teama, incordarea, limitarile, pentru a intampina sarbatoarea Craciunului asa cum se cuvine, mai buni si mai iubitori cu noi insine si cu cei de alaturi.

Ceainaria BERNSCHUTZ & Co Gradina Icoanei impreuna cu Adela Talpes si Asociatia ASIS ti-au pregatit un Atelier special de Craciun, unde vei avea posibilitatea sa creezi propriile felicitari de sezon, asternand pe cartoane colorate braduti impodobiti si copacei plini de zapada.

In fata sevaletului floral, esti incurajat(a) sa exersezi liber o noua modalitate de exprimare a stilului tau personal.
Vei avea la dispozitie toate materialele necesare: flori si frunze presate, cartoane pretaiate cu plic, lipici, penseta. Adu cu tine doar creativitatea, un strop de rabdare si vei avea satisfactia de a oferi plantelor o viata noua, continuand astfel sa bucure si sa inspire pe cei care le vor privi, alaturi de urarile tale de suflet.

Mai mult, participand la atelier ai sansa sa faci si o fapta buna, intrucat jumatate din fondurile obtinute vor fi folosite prin intermediul Asociatiei ASIS pentru a pregati daruri de Craciun copiilor aflati in situatii defavorizate (proveniti din familii fara adapost, familii care se confrunta cu saracie severa sau familii in care violenta, abandonul scolar si familial, consumul de diferite tipuri de droguri sunt frecvente)

Bradut2_atelier_Ruxi

Unde si cand: Ceainaria BERNSCHUTZ & Co Gradina Icoanei, Str. Gen. Eremia Grigorescu nr.5, pe 12 decembrie, intre orele 11.00 si 13.00.

O sedinta dureaza între 30 si 90 minute in functie de numarul de felicitari pe care le realizezi (1, 2 sau 3) si indemanarea fiecaruia. Capacitate spatiu: 14 persoane concomitent.

Contributia ta este de 45 lei, care include o felicitare,  un ceai si un biscuite. Pentru fiecare felicitare suplimentara se adauga 30 lei. Participantii au 10 % discount la produsele din ceainarie.

Indrumarea va fi asigurata de:
– Adela Talpes, instructor oshibana (arta florilor presate) si consilier dezvoltare personala prin arta, autoarea site-urilor www.floripresate.ro si www.oshibana.ro
– Victoria Stoica, absolventa a cursului de oshibana si voluntar al Asociatiei ASIS.

Rezervari si informatii suplimentare la tel. 0745 698 041 (Adela), 0722 128 818 (Victoria) sau 0372 790 723; 021 610 11 33; 0371 481 507 (ceainarie) sau pe email: adelatalpes@floripresate.ro.

Te asteptam cu drag!

Update album foto: