Atelier de creatie „Nume din flori de Florii”

FloriPresate si Ceainaria Bernschutz&Co Gradina Icoanei te invita sa pregatesti sarbatoarea Floriilor bucurându-te de frumusetea florilor naturale presate la Atelierul de creatie „Nume din flori de Florii”.

Creaza cel mai original cadou personalizat cu flori naturale presate pentru un sarbatorit cu nume de floare sau pentru tine insuti (insati), „scriind” numele intr-un mod creativ cu flori, sub forma unui tablou incarcat cu energia naturii.

Pe langa acest cadou inedit, atelierul iti va da ocazia sa deprinzi cunostintele de baza in arta florilor presate, putand fi echivalat cu nivelul incepator daca doresti sa urmezi cursul de oshibana, nivelele intermediar si avansat.

Vei avea la dispozitie toate instrumentele si materialele necesare.

Unde si cand:
Ceainaria BERNSCHUTZ & Co Gradina Icoanei, Str. Gen. Eremia Grigorescu nr.5, pe 23 aprilie, intre orele 11.30 si 13.00.

Numarul de locuri este limitat la 10.

Contributia ta este de 55 lei, plus o consumatie de 15 lei (un ceai + biscuite) in semn de multumire pentru gazde. Participantii au 10 % discount la produsele din ceainarie,
unde ai posibilitatea sa alegi cadouri deosebite, inclusiv tablouri din flori presate (originale si printuri) pentru sarbatoritii de Florii.

Indrumarea va fi asigurata de Adela Talpes, artist si instructor oshibana (arta florilor presate), consilier dezvoltare personala prin arta si autoarea site-urilor www.floripresate.ro, www.oshibana.ro si www.pressedflowers.ro

Informatii suplimentare la tel. 0745 698 041 (Adela) sau pe email: adelatalpes@floripresate.ro.

Pentru a-ti rezerva locul, trimite un email pe adresa adelatalpes@floripresate.ro sau telefoneaza la unul din numerele: 0216101133, 0372790723 (ceainarie), 0745 698 041 (Adela).

Te asteptam cu drag!