„Flori presate aromate” la Targul de Florii

Banner_TargFlorii_MTR

In ajun de sarbatoare, am bucuria sa te invit la Targul de Florii organizat de Muzeul Taranului Roman, unde voi participa in premiera cu oua incondeiate cu flori presate, precum si cu ateliere de creatie cu flori presate si o expozitie de mandale si masti GreenArts.
Participarea mea din acest an se datoreaza unui alt mare iubitor al plantelor presate, Raul Sava (Organic Joy) alaturi de care vei avea placerea sa descoperi uleiuri organice vii si multe alte produse din plante pentru ingrijirea naturala a trupului tau.
Targul va fi deschis de vineri, 22 aprilie, până duminică, 24 aprilie 2016, de la orele 10:00 până la 18:00, insa eu voi fi prezenta doar sambata intre orele 15:00 si 18:00 si duminica intre orele 13:00 si 18:00 (Sambata intre 11:30 si 13:00 voi sustine Atelierul „Nume din flori de Florii” la ceainaria Bernschutz).

In cadrul atelierelor de creatie vei avea posibilitatea sa gusti din farmecul lucrului cu flori presate, realizand sub indrumarea mea felicitari de Paste cu flori presate si tablouri cu nume din flori.

De asemenea, vei putea alege pentru cei dragi cadouri originale care le vor umple casa si sufletul cu frumusetea si mireasma naturii: tablouri din flori presate create de Adela Talpes, masti din scoarta de copac si seminte create de Constantin Serban si produse de ingrijire corporala organice create de Raul Sava.

Te asteptam cu drag!