Atelier oshibana de Ziua Copilului (inclusiv cel interior)

„Fiecare copil este un naturalist înnascut. Ochii lui sunt, prin natura, deschisi catre maretia stelelor, frumusetea florilor si misterul vietii.” R. Search

Stimuleaza aceasta tendinta nativa a copilului tau cu ajutorul florilor presate, in cadrul Atelierului special organizat de FloriPresate.ro si Ceainaria Bernschutz&Co Gradina Icoanei cu ocazia Zilei Copilului.

Banner_1Iunie

Imbinand in mod creativ flori si frunze de forme si culori diferite prin tehnica florilor presate, participantii vor crea soricei, vulpite, fluturasi, iepurasi, bufnite si alte vietati ale lumii animale.

Pe langa acest cadou inedit de 1 Iunie, atelierul ii va da ocazia sa deprinda cunostintele de baza in arta florilor presate, putand fi echivalat cu prima sedinta a nivelului incepator daca va dori sa urmeze cursul de initere in arta florilor preate.

Participand la acest atelier, copilul tau:

  • isi va exersa indemanarea si simtul artistic
  • isi va intari stima de sine
  • se va juca in mod creativ
  • va petrece un timp liber de calitate
  • se va apropia de natura

Toate instrumentele si materialele necesare sunt asigurate. Lucrarea realizata poate fi inramata ulterior si o puteti darui sau pastra pentru a va incanta sufletul in fiecare zi.

Unde si cand:
Ceainaria BERNSCHUTZ & Co Gradina Icoanei, Str. Gen. Eremia Grigorescu nr.5, pe 28 aprilie, intre orele 11.30 si 13.00.

Numarul de locuri disponibile este 10.

Varsta minima: 6 ani

Varsta maxima: 106 ani

Indrumarea va fi asigurata de Adela Talpes, artist si trainer in arta florilor presate, consilier dezvoltare personala prin arta si autoarea site-urilor www.floripresate.ro si www.pressedflowers.ro

Informatii suplimentare la tel. 0745 698 041 (Adela) sau pe email: adelatalpes@floripresate.ro.

Pentru a-ti rezerva locul, trimite un email pe adresa adelatalpes@floripresate.ro sau telefoneaza la unul din numerele: 0216101133, 0372790723 (ceainarie), 0745 698 041 (Adela).
Te asteptam cu drag!