Potluck de flori presate cu demonstratie de presare

FloriPresate.ro si Ceainaria Bernschutz&Co Gradina Icoanei te invita sa sarbatorim venirea primaverii la un eveniment in premiera in Romania: Potluck de flori presate (bring & share) cu demonstratie de presare.

Potluck-oshibana

Fie ca vrei sa impartasesti pasiunea ta pentru flori presate si sa cunosti oameni creativi si iubitori de frumos ca tine, fie ca nu ai mai auzit de oshibana si vrei sa afli „cu ce se mananca”, acest atelier interactiv este pentru tine.
Daca ai inceput deja sa colectezi flori presate, te rugam sa aduci un set de plante suficient pentru a crea doua felicitari.
Daca nu ai plante presate, te rugam sa aduci 3 flori proaspete diferite, pe care Adela Talpes te va invata cum sa le presezi.

Cu ajutorul florilor presate aduse de toti participantii si al materialelor/instrumentelor puse la dispozitie, vei realiza sub indrumarea Adelei o felicitare pe care o vei putea darui apoi cuiva drag.
In plus, daca vrei sa duci acasa si cateva flori proaspat presate, vino cu un caiet studentesc cu coperti cartonate sau daca ai, cu o presa portabila.
Vei avea ocazia sa cunosti alti pasionati ai artei florilor presate si sa inveti din experienta celorlalti, iar Adela iti va clarifica nelamuririle legate de presarea corecta a plantelor.

Contribuie, impartaseste, invata!

Unde si cand:
Ceainaria BERNSCHUTZ & Co Gradina Icoanei, Str. Gen. Eremia Grigorescu nr.5, pe 12 martie, intre orele 11.30 si 13.00.

Numarul de locuri este limitat la 14.

Contributia ta este de 30 lei, plus o consumatie de 15 lei (un ceai + biscuite) in semn de multumire pentru gazde. Participantii au 10 % discount la produsele din ceainarie, iar daca te inscrii la Cursul de oshibana, atelierul va fi echivalat cu prima sedinta.

Sofi_S2_3

Adela Talpes este artist si trainer in arta florilor presate, consilier dezvoltare personala prin arta si autoarea site-urilor www.floripresate.ro, si www.pressedflowers.ro

Informatii suplimentare la tel. 0745 698 041 (Adela) sau pe email: adelatalpes@floripresate.ro.

Pentru a-ti rezerva locul,  trimite chiar acum un email pe adresa adelatalpes@floripresate.ro sau telefoneaza la unul din numerele: 0216101133, 0372790723 (ceainarie), 0745 698 041 (Adela)

Te asteptam cu drag!