Atelier de creatie cu flori presate pentru indragostiti

De Ziua indragostitilor si/sau Dragobete comunica pe limba ei.

Fii original si transmite-i mesajul tau de dragoste cu ajutorul florilor presate.

Nu ai nevoie de talent la desen pentru a face cu mana ta o felicitare prin tehnica oshibana, ci doar de putina indrumare din partea mea, iar rabdarea si curajul tau vor fi pe deplin rasplatite de incantarea ei.

Daca totusi nu te vezi facand asta singur, ia-o de mana si veniti impreuna sa creati un tablou din flori care va ilustra peste timp iubirea voastra.

Mari-si-Paul-oshibana

Vei avea la dispozitie toate materialele si instrumentele necesare: flori si frunze presate, cartoane pretaiate cu plic, rame, lipici, penseta, plus un ceai fierbinte si aromat care iti va stimula creativitatea si va crea o atmosfera de neuitat.

Mai mult, participand la atelier ai sansa sa faci si o fapta buna, intrucat jumatate din valoarea lucrarilor realizate va fi folosita pentru copiii internati in sectiile de oncologie si ortopedie ale Spitalului Maria S Curie, care vor beneficia de ateliere GreenArts Therapy. Detalii aici.

Unde si cand:

Ceainaria BERNSCHUTZ & Co Gradina Icoanei, Str. Gen. Eremia Grigorescu nr.5, pe 13 februarie, intre orele 11.00 si 13.00.

O sedinta dureaza între 60 si 90 minute in functie de complexitatea lucrarii si indemanarea fiecaruia. Numarul de locuri este limitat la 14.

Atelier-oshibana-barbati

Indrumarea va fi asigurata de Adela Talpes, trainer in arta florilor presate si consilier dezvoltare personala prin arta, autoarea site-urilor www.floripresate.ro si www.pressedflowers.ro

Rezervari si informatii suplimentare la tel. 0745 698 041 (Adela) sau 0372 790 723; 021 610 11 33; 0371 481 507 (ceainarie) sau pe email: adelatalpes@floripresate.ro.

Te asteptam cu drag!

Felicitare_dragoste

Update album foto: