Atelier cu flori presate de Florii si Paste

FloriPresate si Ceainaria BERNSCHUTZ & Co Gradina Icoanei te invitã sã pregatesti sarbatorile de Florii si Paste, bucurându-te de frumusetea florilor naturale presate la Atelierul de creatie cu flori presate.

Creaza cel mai original cadou personalizat cu flori naturale presate pentru un sarbatorit cu nume de floare sau pentru tine insuti, scriind intr-un mod creativ cu flori numele sau/al tau sub forma unui tablou incarcat cu energia naturii.

Incondeiaza cu flori, un ou de Paste care ii va uimi pe toti prin rafinament, naturalete sio riginalitate. Poti alege intre un ou de lemn,3D si unul 2D sub forma unei felicitari.

Asadar poti alege dintre urmatoarele variante:
1. Tablou cu passepartout: 25,5×15 cm.
2. Ou de lemn
3. Felicitare cu plic asortat 10,5×15 cm.

Durata atelierului poate fi intre 1-2 ore, in functie de complexitatea lucrarii si de indemanarea si rapiditatea fiecaruia.

Vei avea la dispozitie toate materialele si instrumentele necesare, indrumare de specialitate, precum si un ceai fierbinte si aromat care iti va stimula creativitatea.
Adu cu tine doar imaginatia, un strop de rabdare si vei avea satisfactia de a oferi cuiva drag cel mai inedit cadou personalizat.

Numarul de locuri este limitat la 10.
Unde si cand:
Ceainaria BERNSCHUTZ & Co Gradina Icoanei, Str. Gen. Eremia Grigorescu nr.5, pe 1 aprilie, intre orele 11:30 si 13:30.

Atelierul iti va da ocazia sa deprinzi cunostintele de baza in arta florilor presate, putand fi echivalat cu prima sedinta daca doresti sa urmezi cursul de initiere in arta florilor presate.

Despre Adela Talpes, indrumatoarea atelierului:
– artist cu flori presate cu o experienta de peste 20 de ani in lucrul cu flori presate si numeroase expozitii in tara si strainatate.
– trainer cu o experienta de 7 ani in sustinerea de cursuri si ateliere de creatie cu flori presate.
– consilier dezvoltare personala prin arta.
– autoarea site-urilor www.floripresate.ro, si www.pressedflowers.ro, unicul magazin online din Romania dedicat pasionatilor acestei arte.
– fondatoarea comunitatii artistilor cu flori presate din Romania.
– membra a World Wide Pressed Flower Guild

Pentru mai multe detalii si programari trimite un email pe adelatalpes@floripresate.ro sau suna la 0745 698041
Adela, 0216101133, 0372790723 (ceainarie)