Atelier de martisoare naturale

FloriPresate si Ceainaria Bernschutz&Co Gradina Icoanei te invita la Atelierul special de Martisor!

(Pentru copii cu varsta intre 7 si 70 de ani)

Fii original si vesteste primavara cu martisoare unicat realizate chiar de tine cu ajutorul florilor presate.

Invata sa creezi si tu mărțișoarele “lunaria”, atat de apreciate in fiecare an  pentru finețe și originalitate, fiind în același timp încărcate cu energia benefică a naturii.

Vei avea la dispozitie toate materialele si instrumentele necesare, indrumare plus un ceai fierbinte si aromat care iti va stimula creativitatea si va crea o atmosfera de neuitat.

Unde si cand:

Ceainaria BERNSCHUTZ & Co Gradina Icoanei, Str. Gen. Eremia Grigorescu nr.5, pe 25 februarie, intre orele 11.30 si 13.00.

O sedinta dureaza între 60 si 90 minute in functie de numarul de martisoare realizate  si de indemanarea fiecaruia. Numarul de locuri este limitat la 10.

Participantii au 10 % discount la produsele din ceainarie, iar daca te inscrii la cursul de initiere in arta florilor presate, atelierul va fi echivalat cu prima sedinta.

Indrumarea va fi asigurata de Adela Talpes, trainer in arta florilor presate si consilier dezvoltare personala prin arta, autoarea site-urilor www.floripresate.ro si www.pressedflowers.ro.

Pentru mai multe detalii si rezervari trimite chiar acum un email pe adresa adelatalpes@floripresate.ro sau telefoneaza la unul din numerele: 0216101133 sau 0372790723 (ceainarie) sau 0745 698 041 (Adela).

Viziteaza si pagina de Facebook a evenimentului, AICI.

Te asteptam cu drag!

Imagini de la atelierul din 2016: